whise image1 beschikbaar
huis
Vanaf € 475.000
Hoogstraten
Minderhoutdorp 26
5-5
171.68-171.68m2

Welkom in deze moderne en energieneutrale nieuwbouwwoning, gelegen in het hartje van Minderhout. Deze duurzame woning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur, maar ook een doordachte indeling voor maximaal comfort en milieubewust wonen.

U betreedt de woning via een inkomhal die leidt naar de ruime leefruimte met een open keuken. De grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin en het terras. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen. Een apart gastentoilet en een handige berging maken het plaatje compleet op de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en een dubbele lavabo. Ook bevindt zich hier nog een apart toilet. De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin of voor het inrichten van een thuiskantoor. Daarnaast is er een technische ruimte die plaats biedt aan de geavanceerde systemen die deze woning energieneutraal maken.

De zorgvuldig aangelegde tuin en het ruime terras bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht in alle privacy.

Deze woning is uitgerust met duurzame voorzieningen, waaronder een geothermische warmtepomp voor verwarming en koeling. Zonnepanelen op het dak wekken groene energie op, waardoor de woning grotendeels zelfvoorzienend is. De vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele temperatuur in de hele woning.

Voor uw gemak is er een autostaanplaats beschikbaar, met de mogelijkheid om een laadpaal te installeren voor elektrische voertuigen. 

Troeven:

- Energieneutrale woningen
- Geothermische warmtepomp
- Zonnepanelen
- Ruime slaapkamers
- Aangelegde tuin en terras

whise image
Nieuw
huis
Beerse
Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee prachtige en ruime halfopen bebouwingen met 4 slaapkamers en een gezellige tuin. Deze woningen zijn rustig gelegen nabij het centrum van Beerse. Bijgevolg zijn alle nodige voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen makkelijk bereikbaar. 

Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een handige inpandige garage, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een gastentoilet. Op de eerste verdieping worden er telkens twee ruime slaapkamers voorzien, een volledig ingerichte badkamer, een wasplaats en een apart toilet. De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en beschikt over 2 slaapkamers en een technische ruimte.

De zuidwest gerichte tuinen worden voorzien van een terras met de nodige verhardingen, wat zorgt voor een aangename buitensfeer. 

Meer info (bouwplannen en lastenboek) te verkrijgen na afspraak op kantoor (EPB-nieuwbouw).

Troeven: 
-              Rustig ligging nabij het centrum van Beerse
-              Energiezuinige nieuwbouw met warmtepomp en zonnepanelen
-              Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW (onderworpen aan voorwaarden)
whise image
Nieuw
appartement
Rijkevorsel
Prachtig, modernistisch & tijdloos nieuwbouwproject in het dorpscentrum van Rijkevorsel. Deze residentie is gelegen op de locatie waar zich tot 2020 de buurtwinkel "de Spar" bevond.

Dit nieuwbouwproject biedt luxe, privacy & gezelligheid en bestaat uit 1 handelspand en 5 ruime luxe-appartementen, waarvan 2 appartementen met 3 slaapkamers, 2 appartementen met 2 slaapkamers & 1 ruim hoek appartement met 1 slaapkamer. De oppervlaktes variëren tussen de 86m² en de 136m². Elk appartement beschikt over een ruim terras en zijn tevens voorzien van grote raampartijen die veel lichtinval creëren. Voorts zijn er op het gelijkvloers per appartement een ruime overdekte fietsenstalling & afzonderlijke bergingen voorzien. Privatieve autostaanplaatsen zijn verplicht afzonderlijk aan te kopen.

Alle appartementen worden hoogwaardig afwerkt en zijn zeer energiezuinig. U heeft zelf inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Standaard worden alle eenheden afgewerkt met vloerverwarming, ventilatie van het type D en een elektrische installatie voorzien domotica.

Prijzen en lastenboek zijn beschikbaar op kantoor. Het project voldoet aan de voorwaarden verlaagd tarief "afbraak en werderopbouw". Mogelijkheid tot het aankopen aan 6% BTW.
Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor in Rijkevorsel op het nummer 03/314.12.60 of via info@vastgoedpartners.be.
whise image
Nieuw
huis
Beerse
Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee prachtige en ruime half-open bebouwingen met 3 slaapkamers en tuin. Deze woningen zijn rustig gelegen nabij het centrum van Beerse en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, ... De woningen worden volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen. De koper kan er eveneens voor kiezen om deze woning ruwbouw winddicht aan te kopen. Meer info (bouwplannen en lastenboek) te verkrijgen na afspraak op kantoor.
whise image
Nieuw
appartement
Beerse
Prachtige kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen in Residentie "Argilla Verde". Dit modern residentieel woonproject wordt opgericht nabij het gezellige centrum van Beerse en op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, wandel- en fietspaden, .... Het woonproject bestaat uit 6 appartementen, waarvan 1 gelijkvloersappartement met grote tuin en 5 appartementen met een terras. Verder zijn er nog 8 autostaanplaatsen en 6 privébergingen voorzien.
whise image
appartement
Beerse
Dit nieuwbouwproject is gelegen pal in het centrum van Beerse en bestaat uit een gelijkvloers handelspand en 5 appartementen. De commerciële ruimte op het gelijkvloers heeft een netto vloeroppervlakte van 143m² en beschikt over een etalage van ca. 6m breed en verder nog over een ruime kelder van 64m². Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens twee appartementen voorzien met 1 slaapkamer en een terras. De appartementen aan de straatzijde worden te huur aangeboden, de appartementen achteraan worden verkocht. Op de tweede verdieping wordt er een ruim dakappartement met 2 slaapkamers en terras voorzien. Dit zal eveneens verhuurd worden. Voor elk appartement is er een ruime berging voorzien op de gelijkvloerse verdieping. Achteraan het gebouw is er de mogelijkheid tot het huren van een gesloten garagebox. De afwerking van de koopappartementen kan in overleg met de bouwheer gebeuren.
whise image
Nieuw
appartement
Turnhout
1-3
77-130m2
Opzoek naar een betaalbaar, hedendaags en gezellig appartement? Dan zijn deze prachtige kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen in dit nieuwe woonproject zeker eens de moeite waard om te bekijken. Dit residentieel woonproject wordt opgericht in een doodlopende straat nabij het gezellige stadscentrum van Turnhout. Door de centrale ligging vlakbij de ring van Turnhout is er een perfecte bereikbaarheid. Het woonproject bestaat uit 7 gelijkvloersappartementen met tuin en 7 duplexappartementen met ruim terras. De appartementen variëren van 77m² tot 130m². Verder zijn er nog 16 garages, 6 carports en een gemeenschappelijke fietsenberging.
whise image
Nieuw
huis
Rijkevorsel
whise image
Nieuw
huis
Rijkevorsel
3
1
874m2
183m2
183
Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee moderne en energiezuinige half-open bebouwingen. De woningen zijn landelijk gelegen tussen Sint-Jozef Rijkevorsel en Vlimmeren.
Afwerking is naar wens te kiezen, optioneel kunnen er zonnepanelen worden voorzien zodat er 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen is. Verder info, plannen en lastenboek beschikbaar op kantoor.
whise image
Nieuw
appartement
Beerse
2-3
109-117m2
Zeer goed gelegen kleinschalig nieuwbouwproject in unieke architectuur (Polygoon architecten). Omvattende 4 nieuwbouwappartementen met 2 tot 3 slaapkamers, zuidgerichte terrassen, 4 garages en 4 autostaanplaatsen.
whise image
grond
Vosselaar
Nieuwe verkaveling met 78 loten voor open, half-open en gesloten bebouwing gelegen nabij de centra van Beerse en Vosselaar.

Niet gevonden wat u zoekt?

Hou me op de hoogte
Niet gevonden wat u zoekt?
Volg ons
Kantoor Antwerpen

Olijftakstraat 8
2060 Antwerpen

Kantoor Beerse

Gasthuisstraat 21
2340 Beerse

Kantoor Hoogstraten

Vrijheid 204
2320 Hoogstraten

Kantoor Rijkevorsel

Sint-Lenaartsesteenweg 7
2310 Rijkevorsel

Kantoor Mol

Hangarstraat 1
2400 Mol

© Vastgoedpartners

Gemaakt door: Two Impress