• by:
  • 12 juli 2023
  • Category: Actua

Vastgoedpartners zet grote stap: overname in Mol opent deuren naar Zuiderkempen en Limburg.


Vastgoedpartners, een toonaangevend vastgoedkantoor in de Kempen en Antwerpen, kondigt aan dat ze de activiteiten van Carl Buyens Immobiliën in Mol overnemen. Voor Vastgoedpartners is dit een grote opportuniteit om de activiteiten uit te breiden naar de Zuiderkempen en Limburg.

Vastgoedpartners, een toonaangevend vastgoedkantoor in de Kempen en Antwerpen, kondigt aan dat ze de activiteiten van Carl Buyens Immobiliën in Mol overnemen. Voor Vastgoedpartners is dit een grote opportuniteit om de activiteiten uit te breiden naar de Zuiderkempen en Limburg.

 

Succesvol groeitraject

Vastgoedpartners werd in 2014 opgericht in Beerse door Bob Zegers, en heeft sindsdien een indrukwekkend traject afgelegd. Na de overname van De Baerdemaeker Vastgoed uit Beerse volgde de overname van zakenkantoor Mertens in Rijkevorsel. In de daaropvolgende jaren zetten ze zich ook op de kaart in Hoogstraten en Antwerpen en kwam Kristof Smits mee aan boord als bestuurder, waarmee de expertise en dienstverlening nog uitgebreid werd.

De recente overname van Carl Buyens Immobiliën in Mol is een belangrijke mijlpaal voor Vastgoedpartners. Deze stap stelt hen in staat om hun activiteiten verder uit te breiden naar de Zuiderkempen en Limburg, en zo hun marktpositie te versterken. Judith Bertens, de huidige bestuurder van Carl Buyens Immobiliën, gaat het wat rustiger aan doen, maar blijft nog steeds actief binnen Vastgoedpartners. De andere medewerkers blijven ook aan boord om de continuïteit te waarborgen en de vertrouwde contactpersonen te blijven voor het bestaande cliënteel.

“We zijn verheugd over de overname van Carl Buyens Immobiliën en de mogelijkheid om onze aanwezigheid uit te breiden naar de Zuiderkempen en Limburg”, aldus Kristof Smits, mede-eigenaar van Vastgoedpartners. “Deze overname past perfect in de groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten een nog bredere waaier aan diensten en opties aan te bieden.”

Gedreven door ambitie

Met een grote passie voor vastgoed kijken Kristof Smits en Bob Zegers, de drijvende krachten achter Vastgoedpartners, vol vertrouwen naar de toekomst. Ze zijn vastbesloten om duurzaam te blijven groeien en streven naar verdere overnames en samenwerkingen met bestaande vastgoedkantoren. Kandidaat overlaters of samenwerkers mogen hen dan ook altijd contacteren. Ook staan er nog een aantal vacatures open binnen Vastgoedpartners kandidaat-medewerkers mogen zich dus eveneens melden. Vastgoedpartners onderscheidt zich door hun uitgebreide kennis van de huidige vastgoedmarkt en het belang dat ze hechten aan persoonlijk contact. Met hun doorgedreven expertise en proactieve communicatie zorgen ze voor een optimale service en opvolging van elk vastgoeddossier. Het team van Vastgoedpartners zet zich dan ook hard in om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en deze voortdurend te verbeteren.

Een veelbelovende toekomst

Tevreden over het verleden, ambitieus naar de toekomst. Zo worden Kristof en Bob best omschreven. Met de overname in Mol zet Vastgoedpartners een belangrijke stap in hun groeitraject. Ze zijn vastbesloten om hun positie als toonaangevend vastgoedkantoor in de regio te versterken en hun klanten de best mogelijke dienstverlening aan te bieden. Met de uitbreiding naar de Zuiderkempen en Limburg zijn ze klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun expertise verder te delen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Hou me op de hoogte
Niet gevonden wat u zoekt?
Volg ons
Kantoor Antwerpen

Olijftakstraat 8
2060 Antwerpen

Kantoor Beerse

Gasthuisstraat 21
2340 Beerse

Kantoor Hoogstraten

Vrijheid 204
2320 Hoogstraten

Kantoor Rijkevorsel

Sint-Lenaartsesteenweg 7
2310 Rijkevorsel

Kantoor Mol

Hangarstraat 1
2400 Mol

© Vastgoedpartners

Gemaakt door: Two Impress