DIENSTEN

Kopen in Spanje zonder zorgen...

VASTGOEDPARTNERS - COSTA BLANCA

In samwenwerking met onze locale partner kunnen wij u vastgoed aanbieden aan de Costa Blanca (Spanje).

Stop met dromen en maak nu een afspraak. Wij vertellen u alles over de aankoop van vastgoed in Spanje.

Samen met u gaan we op zoek naar uw droomverblijf onder de zon.

Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw wensen en bij het zoeken naar mogelijkheden die daarbij aansluiten.

 

OVERTUIG UZELF TIJDENS EEN INSPECTIEREIS

Wij organiseren inspectiereizen van België naar de Costa Blanca vanuit  alle luchthavens. Tijdens een gesprek bij ons op kantoor selecteren wij samen met u de projecten / eigendommen die U kunnen interesseren. Indien U vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere projecten, stippelen we een trip uit, om deze te gaan bekijken. Dit kan zowel tijdens het weekend, als tijdens de week.

Dag 1
Vertrek naar Alicante of Murcia vanuit Brussel, Antwerpen, Oostende, Eindhoven,… met bestemming zon, zee en strand. Onze lokale partner komt u halen aan de luchthaven, en begeleidt U  naar het hotel. Daarna bezoeken we reeds enkele projecten, waarna U kan nagenieten onder de avondzon… We geven U graag ook wat lekkere restaurants door, zodat je ook tijdens deze korte trip toch wat kan genieten!

Dag 2
Afspraak  in het kantoor van onze locale partner, ter bespreking van het appartement of de villa van uw voorkeur, eventueel met een 2e bezoek. Er zal tevens de mogelijkheid zijn om te antwoorden op uw specifieke vragen. Het betreft tenslotte een belangrijke beslissing, en wij staan U dan ook graag grondig bij in deze fase.

Dag 3
Vertrek vanuit hotel, richting België. Nagenieten, en Uw vrienden en familie laten meegenieten van Uw nieuw geluk, is het enige wat U nog rest bij uw terugkomst. Uw nieuwe droomwoning is tenslotte werkelijkheid geworden!

De condities voor aankoop van een woning in Spanje zijn nu optimaal. Het is daarom momenteel behoorlijk druk. Wij willen u dan ook vragen tijdig contact op te nemen.

Voor meer informatie over de organisatie van uw bezichtigingsreis of het maken van een afspraak kan u contact opnemen. 
 
TIP: Alles wordt terugbetaald!
Indien U uiteindelijk overgaat tot het aanschaffen van Uw droom,  betalen wij uw volledige reis terug!

Zowel Uw verblijf in het hotel voor maximaal 2 personen, als Uw vliegtickets worden door ons terug betaald, nadat U de beste beslissing van Uw leven genomen heeft. U zal daarbij niet alleen een schitterende investering gedaan hebben, maar tevens Uw levenskwaliteit een boost geven!

Met deze inspectiereizen van België naar de Costa Blanca, hopen we U het leven te vergemakkelijken, zodat U zich kan richten op wat voor U belangrijk is; de juiste keuze maken in functie van Uw eigen wensen.

Wat mag u verwachten van deze geweldige trip ?
Kennismakingsgesprek op ons kantoor.
U weet perfect of u zich thuis voelt in de bezochte streek
Een Correcte en betrouwbare begeleiding
Prijzen hebben geen geheimen meer
Geen verkooptrucs of opdringerige praktijken
U weet wat er te koop is binnen uw budget

 

Delen op

UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons