DIENSTEN

Verkopen zonder zorgen....

Voor de verkoop van vastgoed bent U bij Vastgoedpartners aan het juiste adres. Jaarlijks wisselen meer dan 100 eigendommen van eigenaar via onze diensten. Vanuit onze twee kantoren zijn wij actief in gans de Noorderkempen. Elk dossier wordt door één van onze ervaren medewerkers (Uw persoonlijke dossierbeheerder en BIV-erkend vastgoedmakelaar) afgewerkt van A-Z. Elke verkoop start uiteraard met het bepalen van een correcte vraagprijs. Verder gaat dit van de dossiersamenstelling met alle vereiste documenten, zo vermijden we juridische valkuilen die het proces aanzienlijk kunnen vertragen of bemoeilijken. Verder zorgen we voor een verzorgde fotoreportage, 3D-tekeningen en zelfs een virtuele rondleiding behoord tot de mogelijkheden. De publiciteit voeren wij via de grootste en bekendste portaalsites (o.a. immoscoop, immoweb, vlan, hebbes,...) en uiteraard ook via onze eigen website en lokale media. Van zodra Uw eigendom in verkoop komt, bieden wij het bovendien aan aan ons bestand met zoekende kandidaatkopers. De bezoeken vinden steeds plaats onder begeleiding van een vastgoedmakelaar van Vastgoedpartners. Is er een koper gevonden dan zorgen wij in overleg met de notaris(sen) voor de opmaak van de onderhandse verkoopovereenkomst. Naderhand zorgt één van onze medewerkers voor de overdracht van de nutsvoorzieningen, zo hoeft U zich nergens nog zorgen over te maken. Ook na het afsluiten van de verkoopovereenkomst kan U uiteraard nog met al Uw vragen en/of praktische problemen bij ons terecht.

Kortom, voor een verkoop van Uw eigendom zonder zorgen staat Team Vastgoedpartners graag tot Uw dienst. Samen maken we er werk van.

Uw eigendom verkopen: neem vandaag nog contact op met één van onze kantoren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en waardebepaling!

 

 

Delen op

UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons