57-Darya Estepona

Estepona

Omschrijving

Welkom Bij Darya 

36 appartementen met verschillende lay-outs, ontworpen om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten. Allen met één enkele gemeenschappelijke noemer: kwaliteit.

Het hele gebouw ademt exclusiviteit en dat zie en voel je vanaf het moment dat je door de deur komt. De uniciteit en elegantie van dit project zijn zichtbaar in de hoge plafonds, de van-vloer-tot-plafond deuren, de grote porseleinen vloertegels en het gebruik van hout in slaapkamers.

De terrassen zijn een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormen dankzij hun lage hoogteprofiel en doorlopend vloerniveau. De zee maakt deel uit van het huis.

Een exclusief en innovatief woonconcept, waar de zee de kust ontmoet, ideaal gelegen om te genieten van kunst, cultuur en de gastronomie van de regio en eveneens een brede waaier van vrije tijds en entertainment mogelijkheden voor allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving.

Genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van uw toekomstige vakantiebezoeken of een welverdiende gouden pensionering aan de Costa del Sol!

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons