299- Sea Views Estepona

Casares

Omschrijving

Welkom Bij Sea Views Estepona

Een plek om te genieten, gelegen in Estepona (Málaga), tussen Arroyo de Guadalobón en het strand van Arroyo Vaqueros, en op slechts 5 minuten van het stadscentrum van Estepona.

Deze ontwikkeling biedt tal van recreatie- en servicemogelijkheden, waaronder verschillende golfbanen op slechts 4 kilometer afstand, waaronder Doña Julia Golf, Club de Golf finca Cortesín, Estepona Golf en Valle Romano.

Daarnaast kunt u genieten van winkel- en recreatiecentra zoals de jachthaven van Estepona binnen handbereik, supermarkten, restaurants, een ziekenhuis, gezondheidscentrum en verschillende apotheken.

Estepona is gelegen in een unieke omgeving en zeer goed verbonden. Het sluit aan op de snelweg Costa del Sol A-7 en ligt zeer dicht bij de ingangen van de tolsnelweg AP-7.

Bovendien ligt het op minder dan 55 minuten van de internationale luchthaven van Málaga en op 60 minuten rijden van het treinstation Maria Zambrano Renfe. Er zijn ook belangrijke toeristische enclaves in de buurt, zoals Puerto Banús, dat op slechts 20 minuten afstand ligt, en het historische centrum van Marbella, dat op 30 minuten afstand ligt.

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons