288- Royal Palms Mijas

Mijas Costa

Omschrijving

Welkom bij One Eden Royal Palms Mijas , 

Gelegen op de heuvels boven Mijas Costa met schitterend uitzicht over de saffierblauwe Middellandse Zee vindt u Royal Palms Mijas. Op een steenworp afstand van de golfbaan van Mijas en een nietje in luxe aan de zonnige kust, is het resort ontwikkeld met een modern design en vertrouwen, door een gewaardeerde ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring.

Deze geavanceerde appartementen strekken zich uit over een groot terrein met plannen om een ​​breed scala aan voorzieningen toe te voegen, waaronder sport en vrije tijd, naast het feit dat het slechts een korte wandeling is naar de gevestigde stad La Cala de Mijas en de gouden duinen, het strand met veel chiringuitos en voldoende ruimte voor gezinnen om te ontspannen en te genieten van de Spaanse rust. De stad La Cala de Mijas kan in alle benodigdheden voorzien met ruime dokterspraktijken, tandartsen, banken en advocaten, evenals supermarkten en een grote verscheidenheid aan boetiekjes, restaurants en bars

Royal Palms Mijas biedt een verscheidenheid aan appartementen en penthouses met 1-3 slaapkamers en beschikt ook over een uitgestrekt resortgebied met een zwembad met toegang tot het strand, een overdekte fitnessruimte en een speelruimte voor kinderen en veel natuurlijk groen waar gezinnen hun dagen kunnen doorbrengen met verkennen.

De appartementen profiteren van hoogwaardige armaturen en armaturen, waaronder open keukens en hebben een fantastisch uitzicht op zee vanaf de terrassen vanwege hun ligging op een heuveltop.

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons