268- Los Miradores del Sol Fase II

Vanaf € 331.000
Cancelada
2 92-100 m² 2

Omschrijving

Welkom bij Los Miradores del Sol,

Een eigentijds  project met groot aangelegde tuinen , zwembad en aandacht voor de kinderen met een prachtige afzonderlijke kinderspeelplaats.
Ontworpen om maximale privacy en comfort te bieden terwijl u geniet van het leven in ruime grote open plan appartementen. Hier vindt u een woning dat bij je past ongeacht de verdieping die u kiest, begane grondt, eerste verdieping of duplex penthouse, die een  royale buitenruimte garandeert in de vorm van een terras, veranda of solarium die u naar eigen believen kan inrichten. het beveiligde gesloten complex heeft een groot gemeenschappelijk centraal plein van meer dan 1200m2 volledig beplant met natuurlijk gras, bomen en verschillende zuiderse planten, naast zwembaden , jacuzzi's is er gedacht aan de kleintjes , kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de kinderspeeltuin binnen het omheinde terrein, wat u zowel de veiligheid als de gemoedsrust garandeert. Onder het complex bevinden zich de parkeerplaatsen, berging die incl. zijn in de aankoop van een eigendom . evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling .
wees snel er zijn nog aar enkel units beschikbaar , contacteer ons voor een afspraak wanneer u aanwezig bent aan de Costa del Sol. 

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Gelijkvloerse verdieping - 4453886 92 m²  € 331.000
Penthouse - 4453899 100 m²  € 441.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons