267- Royal Casares

Casares

Omschrijving

Welkom Bij Royal Casares 

Een exclusief project van appartementen in een prachtige natuurlijke omgeving . Met een afstand van 1,5km van het strand en een fantastische  verscheidenheid aan prestigieuze golfbanen, jachthavens, wandelpaden en pittoreske watervallen in slechts 10min. en een snelle toegang tot de snelweg, betekend dat u ideaal geplaatst bent om te genieten van alles wat deze zeer gewilde Costa del Sol regio te bieden heeft. 

Royal Casares biedt appartementen met panoramische terrassen of tuinen en dakterrassen met spectaculair uitzicht. Met deze views is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de hemels mediterraans leven met uw gezin. 

Het ontwerp maximaliseert natuurlijk licht en het zicht op de natuurlijke schoonheid van de omgeving . De Keuken , eetkamer en de lounge vormen samen een open ruimte die naadloos aansluit op het mooie terras waardoor het ruimtelijke gevoel wordt versterkt.
Dankzij de zorgvuldige selectie van materialen, in overeenstemming met hoogwaardige en avant-gardistische technologie, wordt het open karakter van de gebouwen voortgezet in de gevels, de gemeenschappelijke ruimtes, het zwembad en het hele complex. 
De toegang tot het complex is via een gemeenschappelijke ingang die is uitgerust met video-intercom, met een elektronische poort. 
Alle appartementen zijn incl. overdekte parkeerplaats en berging 

Wenst u meer informatie, aarzel niet ons te contacteren om een afspraak .

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons