266- Marae Residences

Arroyo De La Miel

Omschrijving

Welkom bij Marae Residences
Fase I UITVERKOCHT 
Fase 2 wees snel - net gelanceerd .

De luxe villa's van twee verdiepingen van Marae Residences staan ​​in Torremuelle, een van de mooiste locaties aan de Costa del Sol.
Elke villa heeft een fantastisch uitzicht op de kust, de Middellandse Zee en de bergen.
Marae Residences is een exclusieve ontwikkeling van twintig luxe villa's in Casablanca, een aantrekkelijke heuvelachtige wijk van Torremuelle.
Dit opmerkelijke project is zorgvuldig ontworpen door Urbania, een van 's werelds toonaangevende projectontwikkelaars, en vormt een aanvulling op de unieke schoonheid van het landschap als een traditioneel pueblo blanco of wit dorp. Het elegante, eigentijdse ontwerp van Marae Residences past perfect bij de moderne levensstijl van vandaag.

De luxe villa's van Marae hebben een verfijnd en  chique architectonische lijnen zorgen voor een gedurfd en indrukwekkend exterieur. Toch is het een verfrissende stijl die is ontworpen om de ruimte van elke villa te vergroten. Wanden van en met  glazen deuren van vloer tot plafond die u volledig kunt openen om de villa koel en luchtig te houden .
Ze maken de villa licht en uitnodigend door maximaal daglicht binnen te laten. De trap is discreet gepositioneerd om te voorkomen dat hij de kamer domineert en heeft een stijlvol, dubbel hoog raampaneel of dakraam om ervoor te zorgen dat deze fel wordt verlicht door de zon. Er is ook een elegante porseleinen vloer die naadloos door de kamers loopt. Het zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in elke ruime villa.

Meer informatie , aarzel niet ons te contacteren 

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons