158- Soul Marbella

Marbella

Omschrijving

Welkom bij Soul Marbella :

Een nieuwbouwproject dat de kans geeft om te genieten in Marbella. Een buitengewoon ontwerp in een exclusieve omgeving.
Het Soul Marbella-project als geheel is ontworpen om aan alle behoeften van de bewoners te voldoen. Zowel professioneel in het coworking-gebied, op het gebied van gezondheid en welzijn met de sportschool en het zwembad of op gezinsniveau met zijn groene zones en het mooie recreatiegebied.

We wilden aan alle smaken en behoeften voldoen, van eengezinswoningen tot appartementen met 3 of 4 slaapkamers.
Sunset is het begin van Soul Marbella, een eerste fase bestaande uit onafhankelijke of semi-vrijstaande villa's met 4 slaapkamers, elk met een eigen tuin en appartementen met garage. En er is de optie van spectaculaire penthouses met privézwembad.

In Soul Marbella zijn elke lijn en elke hoek zorgvuldig ontworpen door Manuel Burgos, een van de meest erkende architecten in Spanje, om een zo harmonieus mogelijk effect te bereiken.
De indrukwekkende tuinen, het water in de poelen en de rotsen langs de muren bieden een natuurlijke basis om het geheel met de omgeving te integreren.
In Soul Marbella profiteren we van het mediterrane licht dat altijd aanwezig is aan de Costa del Sol, een licht dat iedere kamer overspoelt.
Alleen de beste kwaliteiten en materialen zijn gekozen als onderdeel van Soul Marbella. We hebben op ieder aspect van de woning de optimale oplossing toegepast, zowel op technisch als op esthetisch niveau
Soul Marbella is veel meer dan een residentieel project. Het doel is om aanvullende diensten te bieden die aan al uw essentiële behoeften voldoen zonder het complex te hoeven verlaten.

Kortom, Soul Marbella biedt een ontspannen levensstijl op een droomplek!

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons