WELKOM OP ONZE WEBSITE! Hoe kunnen wij u helpen?

Vanuit onze kantoren in Beerse en Rijkevorsel zijn wij actief in de verkoop en verhuur van vastgoed in de Noorderkempen. Tevens zijn wij actief als rentmeester in gans de provincie Antwerpen en zelfs daarbuiten. 

Vastgoedpartners is ontstaan uit het samenvoegen van De Baerdemaeker Vastgoed te Beerse en Immo-Mertens in Rijkevorsel. Wij beschikken dan ook over een jarenlange kennis en ervaring in verkoop en verhuur van voornamelijk residentieel en commercieel vastgoed.

          

Bent U op zoek naar een nieuwe stek voor Uzelf of Uw bedrijf, schrijf U dan zeker in via de 'blijf op de hoogte' knop. Wenst U Uw eigendom te verkopen of te verhuren neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

Ons gemotiveerd en ervaren team staat graag tot Uw dienst!

Tot binnenkort in één van onze kantoren of indien U wenst gewoon bij u thuis.         

 

 

 

UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN?

ZEKER MET VASTGOEDPARTNERS

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling van uw eigendom! Wij komen met plezier bij u langs. 

ALS EERSTE ONZE NIEUWE PANDEN IN UW MAILBOX!

Wenst U op de hoogte gehouden worden van ons meest recente aanbod? Wees er als eerste bij en schrijf je hier in!

Schrijf je nu in

RENTMEESTER

Als rentmeester zorgen wij voor het administratief en technisch beheer van uw eigendom.

Nieuws

WAT ALS UW HUURDERS UIT ELKAAR GAAN?

07 Augustus 2017

U verhuurt een woning aan een koppel. Beiden hebben het huurcontract ondertekend. Maar nu vraagt een van de twee om het huurcontract te stoppen omdat de relatie stukgelopen is. Kan hij dat op zijn eentje vragen?

Lees meer

Verhuizing doorgeven aan tientallen instanties? Binnenkort is het verleden tijd

16 Juni 2017

Wie in de toekomst verhuist, zal veel makkelijker zijn adreswijziging kunnen (laten) doorgeven aan verschillende bedrijven. Dat schrijft De Tijd. Daarnaast komt er ook één grote databank die de verschillende bevolkingsregisters overbodig maakt.

Lees meer

UW EIGENDOM VERKOPEN OF VERHUREN? Contacteer ons